Mini homokóra fõzéshez játékhoz 1 ft NMÁ ! ! (elkelt)
0
Áru állapotaÚj
Kikiáltási ár1,-Ft
Aktuális ár1,-Ft Licitálok
Cikkszám: #7180122
Aukció kezdete: 2016-12-20 16:56:19
Lejár: lejárt
Mennyiség: 1 db.
Licitek: 1 db. Megnéz
Kattintások: 43 db.
Garancia: Nincs
Számlaadás: Igen
Áru helye: UNKNOWN,
Ismeretlen paraméter: -1 / Külföld
Szállítás: postai küldemény
Fizetési mód: előreutalás
Az eladó

100% pozitív

Teljes jogú eladó

Szabálytalan aukció?

Regisztrált:

6 éve és 8 hónapja

Termék leírása
Méret: 8,7 cm x 2,5 cm x 2,5 cm
Színt választani nem lehet véletlenszerûen küldik (random)

A termék külföldrõl érkezik, a szállítási ideje 14-60 nap ! (általában 5-6 héten belül megérkezik, extrém esetben 60 nap)

Több darab vásárlása esetén a postaköltség összeadódik tehát minden termékre kell postaköltséget fizetni nem lehet összevonni több darabot,mert a külföldi forgalmazó csak igy küldi a vám miatt! ! ! Postaköltség 650 ft/db.

A termék külföldrõl érkezik,  ezért a kedvezõ ár, viszont a szállítási idõ kicsit hosszabb. Kérlek ennek tudatában licitálj. 
Miután megérkezett a termék ellenértéke, azonnal megrendelem!!!

A félreértések elkerülése végett a postázáshoz szükséges adatokat (nevet,címet), valamint a termékre vonatkozó adatokat(szín,méret) kizárólag írásban fogadom el, telefonon keresztül NEM! A termék a megadott névre és címre kerül postázásra.

A fizetés elõre utalással történik, az aukció leütését követõen kérem 5 munkanapon belül utalni szíveskedjen.

Kizárólag gyári hibás terméket cserél a forgalmazó, a visszaküldés ktge a vásárlót terheli.

A termékek csak rendelésre elérhetõek, nincs személyes átvétel. Utánvéttel nem postázok. A rendelés csak az utalás/befizetés beérkezés után történik meg.

Az átutalás beérkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést.

 

Azzal, hogy leüti a terméket és rendel, elfogadja az Általános Szerzõdési Feltételeket (ÁSZF)!

 

Általános Szerzodési Feltételek

Amely létrejött egyrészrõl a hirdetõ, közvetítõ kereskedõ (továbbiakban hirdetõ), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelõ vagy vevõ (továbbiakban vevõ) között. A hirdetõ a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítõ kereskedõ vesz részt. A hirdetõ termék megrendelésében kizárólag közvetítõ szerepet tölt be.

Vevõ megbízza a hirdetõt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdetõ az aukcióban szereplõ termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíõ kereskedõi minõségben van jelen. A hirdetõ közvetítõi szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdetõ kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldrõl történõ beszerzését, szállítását illetõ terhek megfizetése kizárólag a vevõt terhelik. 
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevõ részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplõ szállítási feltételekkel.  A hirdetõ a termék megrendelésétõl, annak átvételéig szolgáltat.  A hirdetõ a meghirdetett termékek minõségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelõségéért nem vállal kötelezettséget és felelõsséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelõs. A hirdetõ a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenõrizhetõ.

A hirdetõ vállalja:
    A forgalmazó és a vevõ közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevõnek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevõ között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggõ kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedõi jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már nem kell)
  

Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)

***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.

***

Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha bármilyen kérdés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.

Üdv és Jó Vaterázást!

Szállítási és fizetési feltételek
Kommentek
Kérdezzen az eladótól!