Medence fűtés - Solar "Magic" Carpet II kit. (lezárt)

Ez a hirdetés már lejárt, de meg lett újítva. Kattintson ide a megújított cikk megtekintéséhez >>

0
Áru állapotaHasznált
Kikiáltási ár15,900,-Ft
Fix ár15,900,-Ft Megveszem
Cikkszám: #6743322
Aukció kezdete: 2016-02-06 09:26
Lejár: lejárt
Mennyiség: 2 db.
Elkelt: 2 db. Megnéz
Kattintások: 113 db.
Garancia: 1 év
Áru helye: Baranya megye / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: előre átutalással
Termék leírása


Tavalyi modellek, esztétikai hibásak, javítottak lehetnek köztük.

Hibásnak van jelölve, de használhatóak.


Kérem betartani az üzemelési tanácsokat, amik alul találhatóak!Fűtse a medencéje vizét napenergiával,

végre elérhető áron.

 

Figyelem ezek teszt vagy bemutató darabok, hibátlanok.

Fűtse a medencéje vizét napenergiával,
végre elérhető áron. A legolcsóbb megoldást kínáljuk ehhez, egy egyszerű de nagyszerű új konstrukciójú szolárszőnyeggel. 2-3 perc alatt össze és szétszerelhető. Szerszámok, ragasztó és csavarok nélkül, olcsó 32mm-es PVC csőelemekkel, csövekkel illeszthető a medencéhez.
Csomag mérete: 36cmx31cmx12cm, 5,20 kg
Csomag tartalma:
2db szolárszőnyeg (2x 2mx1,12m, bruttó felület 4,24m²
nettó fűtőfelület = 3,24m²,
1db javító szett. 2 zsák
4db csőcsonk, 2 db karmantyú, 16 db kábelkötöző,
1db szilikonragasztó, kezelési útmutató
(Minimális kiépítésre alkalmas mennyiség.)
(Egyes keringető-szivattyúkhoz szükség lehet plusz egy gégecsőre!)

Ennél a kitnél a vásárlónak kell a csőcsonkokat a szőnyegekbe illeszteni a mellékelt szilikonragasztóval és kábelkötözőkkel az instrukció alapján. Emiatt nem lehet azonnal üzembe helyezni a szolárszőnyegeket,
meg kell várni a kötési időt, ami 4-24 óra!

 

Leírás:
- Felfújható peremű vagy fémvázas földfeletti kerti medencékhez illetve azok kisteljesítményű vizforgatószivattyújához lett tervezve. (max. 75 watt, 3200 liter/óra) Legutóbbi tesztek alapján nagyobb teljesítményű szivattyúkhoz is használható, amilyenek a nagyméretű felszín alatti medencék gépészetéhez tartozik, amennyiben maximum 4 szőnyeg van sorba kötve és a további szőnyegek párhuzamosan. A túlnyomást mellőzni kell a víz szőnyegek előtti leágaztatással.
- Erős, vékony fekete PVC fóliából készül, így a hőátadás a víz felé tökéletes. Sérülés esetén házilag javítható szilikonragasztó és kábelkötöző segítségével..
- 1 darab szolárszőnyeg mérete 2m x 1.12m, nettó fűtőfelülete 1,62 m². A szolárszőnyeg teljes átfolyással működik, nincs szükség drága speciális szelepekre vagy csapokra.
- Ellenáll jégverésnek, erős szélnek, lépésálló. Könnyen tisztítható és légteleníthető.
- Olcsó, szabványos 32 mm-es PVC lefolyó-csőrendszerrel köthető a medence és a vízforgató nyomóága közé. 32 mm a keringtető szivattyúk és hozzá tartozó gégecsövek mérete is. Normál esetben nincs szükség ragasztóra vagy szorítóbilincsekre sem. A csöveket egyszerűen kihúzva egymásból a szolárszőnyeg kiköthető a rendszerből (és eltehető), ha nincs szükség rá. 2 méteres PVC csövekkel a medencétől messzire is telepíthető mivel a sima falú csövekben sokkal jobb az áramlás, mint a gégecsövekben.
- Kezelhető méreténél fogva könnyen mozgatható, több szolárszőnyeget pedig nagy variációs lehetőséggel lehet összekötni kihasználva a medence körüli területi adottságokat. További szettekkel bővíthető.
- Telepíthető síkban fektetve, döntve kerítésre, falra vagy állványra akasztva. Sorba vagy párhuzamosan a szivattyúteljesítménynek megfelelően. A szolárszönyeg oldalain tépőzár van, amivel egymáshoz lehet őket rögzíteni, illetve a mellékelt zsákokat lehet illeszteni, a két zsákba pedig rudakat, faléceket vagy a 32 mm-es csöveket lehet bedugni és ezek segítségével felfüggeszteni. Földre fektetve viszont nincs szükség semmilyen rögzítésre.
- Egy-egy szolárszőnyeg 14 liter vizet tárol, ami elég ahhoz, hogy a nap hőjét 15-30 percig hőveszteség nélkül elnyelje. Ezért lehetőség van a vízforgatószivattyú szakaszos működtetésére, így sok áramot megtakaríthatunk. Ezt egy olcsó időkapcsoló órával elérhetjük. Szakaszos üzemnél lehetőség van 30-60 liter 40-50 fokos vizet is nyerni, amivel jakuzzit vagy kismedencében lévő vizet tudunk nagyon melegre felfűteni. Szakaszos működés csak a medence vízvonala alatti telepítésnél lehetséges! A forróvizes sérülés megelőzhető egy egyszerű átkötéssel.
- A garancia a felfújható termékekre megegyező, 6 hónap cseregarancia.

Kommentek
Kérdezzen az eladótól!
Tulajdonságok
  • Garancia: 1 év
  • Számlaadás: Nem