Virághagyma - fehér liliom hagyma (elkelt)

Ez a hirdetés már lejárt, de meg lett újítva. Kattintson ide a megújított cikk megtekintéséhez >>

0
Áru állapotaÚj
Kikiáltási ár495,-Ft
Cikkszám: #6398120
Aukció kezdete: 2015-02-21 09:17
Lejár: lejárt
Licitek: 1 db. Megnéz
Kattintások: 754 db.
Áru helye: Budapest / Magyarország
Szállítás: a vásárlót terheli
Fizetési mód: készpénz személyesen
Termék leírása

Liliom virághagyma.
Latin név: (Lilium.
A liliom (Lilium) a liliomfélék (Liliaceae) családjának és egyúttal a liliomformák (Lilioideae) alcsaládnak is névadó nemzetsége, mintegy 90 fajjal.
Jellemzői: Évelő, hagymás növény a hagymája pikkelyes. Levele váltakozó vagy örves állású. Több faj egy méternél is magasabbra nő, ezek szára gyakran nem bírja el a virágok tömegét. A viráglepel hat sziromból áll. A lapos mag háromélű toktermésben fejlődik és csak rövid ideig csíraképes. Az európai és az ázsiai fajok többségének hagymái koncentrikusak, az észak-amerikaiak rizómaszerűek.
A napfényes vagy félárnyékos, szélmentes helyet, a sok tápanyagot tartalmazó, jó vízvezető talajt és a nedvességet szereti. Ültetés előtt a talajt mélyen fel kell lazítani. Célszerű a szabadban teleltetni. A levélszáron megjelenő sarjhagymákkal, a föld alatti, hajtás eredetű sarjhagymákkal vagy leválasztott hagymalevelekkel szaporíthatjuk. A magról vetett példányok 5–6 év alatt fordulnak csak termőre.

Mennyiség: 1 db.

Utalványból, bélyegből nem tudok visszaadni.


További információk a termék szállításával kapcsolatban:
Szépen kérnélek, hogy csak akkor licitálj, ha valóban komolyan gondolod a vásárlást. Fizetőeszközként elfogadok utalványt (licitálás előtt egyeztessünk) vagy felhasználható levélpostai bélyeget. Utalványból, bélyegből nem tudok visszaadni. Személyesen tudunk kora délután (14-16 között) találkozni hétfőn vagy kedden Kosztolányi Dezső térnél, vagy szerdán az Örs vezér térnél, vagy csütörtökön Kosztolányi Dezső térnél, vagy esti (18 óra után) időpontban hétfőtől csütörtökig Gazdagréten, ha egyiksem megfelelő neked akkor más megoldás nincs csak ajánlott postázás.

iliom ár, liliom ára, liliom eladó, liliom felszedés, liliom felszedése, liliom gondozás, liliom gondozása, liliom rendelés, liliom rendelése, liliom tárolás, liliom tárolása, liliom ültetés, liliom ültetése, liliom virág, liliom virágok, liliomfélék ár, liliomfélék ára, liliomfélék eladó, liliomfélék felszedés, liliomfélék felszedése, liliomfélék gondozás, liliomfélék gondozása, liliomfélék rendelés, liliomfélék rendelése, liliomfélék tárolás, liliomfélék tárolása, liliomfélék ültetés, liliomfélék ültetése, liliomfélék virág, liliomfélék virágok,

Kommentek
Kérdezzen az eladótól!